Teambuilding la munte Brasov - Bran - Moeciu: La Brasov, Poiana Brasov, Bran, Moeciu, Fundata organizam evenimente de team building si conferinte. Facem jocuri si activitati montane. Avem experienta si calitate la tir cu arcul, jocuri outdoor de echipa, tiroliana si alpinism, drumetii montane, echitatie. Dvs. veti fii relaxat si multumit vazand fotografiile si filmele de la eveniment. Cunoastem hoteluri si pensiuni frumoase unde va veti simti bine.

Despre firma

Până și copiii știu ce e Perioada Corona. Cei mai mari știu și ce este o criză finaciară. O mare parte din cei ce știu, mai știu că turismul din România a ajuns pe butuci. Firma noastră s-a ocupat cu organizarea de evenimente în ultimii 15 ani. Am organizat evenimente frumoase pentru mii de participanți și zeci de firme, cunoscute sau necunoscute. Cu toate elementele acestea expuse, dificultățile din a menține firma nesuspendată sunt mari.

Nu am tâiat la propriu cu echipamentele folosite în atelierele de tehnici de supraviețuire, nu am legat la propriu cu sforile și corzile folosite în atelierele de aventură și alpinism. Deja putem spune ca s-a pus mucegaiul și praful pe echipamente, mașinăriile au ruginit, mentalul a intrat în stare de supraviețuire.

Unii ies pe piața actuală cu teorii prin care perioada de inactivitate a lăsat loc gândirii, a rafinării tacticilor comerciale, cu teorii cu regasire sau refacere a ceva-ului ce NU a fost distrus.

NU MAI ORGANIZAM EVENIMENTE! E simplu! Aceasta înseamna "Am Închis Taraba!"

Februarie 2022: REÎNCEPEM SĂ ORGANIZAM EVENIMENTE din Aprilie 2022! A fost complicat! Aceasta înseamna "Redeschidem Taraba!"

Mulțumim

Echipa Teambuilding.info.ro in padure

Cautare in site
Parteneri si Afiliati
Activetravel - Partener Agentie de turism Brasov
Diversitas Group Romania

Contact
© 2012 Copyright Eventdesign SRL
CERERE de Team building |  Despre Team-building.info.ro |  Contact |  Termeni de utilizare
Despre firma

ReDeschidem din Aprilie!