Teambuilding la munte Brasov - Bran - Moeciu: La Brasov, Poiana Brasov, Bran, Moeciu, Fundata organizam evenimente de team building si conferinte. Facem jocuri si activitati montane. Avem experienta si calitate la tir cu arcul, jocuri outdoor de echipa, tiroliana si alpinism, drumetii montane, echitatie. Dvs. veti fii relaxat si multumit vazand fotografiile si filmele de la eveniment. Cunoastem hoteluri si pensiuni frumoase unde va veti simti bine.

Jocuri de echipa

Va recomadam includerea jocurilor de echipa in programul de team-building. Participantii vor lucra impreuna pe echipe si evenimentul va avea o parte comica si de neuitat. Va oferim organizarea si supervizarea acestor jocuri outdoor de echipa.

Tarif activitati outdoor cu jocuri de echipa: 9 euro / persoana / pachet de 3 jocuri.
Exemplu pachet jocuri: Teren minat, Panza de paianjen si Reteaua

Jocurile de echipa pe care le organizam:
 1. Jocul Plasa de paianjen
  Intre doi copaci (stalpi) se construieste din sfoara o "plasa de paianjen". Sarcina grupului este ca toti membrii sa treaca dintr-o parte in alta a plasei, fara sa atinga cineva vreaun fir. Jocul are un puternic impact vizual si afectiv. Dupa joc are loc o discutie pentru "descifrarea experientei".
  Timp: 20 minute pentru un grup de 10 oameni
   
 2. Jocul Campul minat
  Se marcheaza pe sol un teren si se pozitioneaza dezordonat minele. Jucatorii vor stabili cateva obiective ale grupului, se vor imparti in perechi si vor parcurge terenul. Unii vor fi legati la ochi, iar altii ii vor conduce de pe margine, numai prin vorbe. Dupa finalizare vom "descifra experienta" si vom prezenta obiectivele fiecarui grup.
  Timp: 20 minute pentru un grup de 10 oameni
   
 3. Jocul Pasul in tandem
  Echipe de cate 8-10 persoane vor trebui sa parcurga o distanta, folosind doua "schiuri" care au sfori legate de ele. Pasii vor putea fii facuti doar de intreaga echipa.
   
 4. Jocul Balta de Lava
  Jocul este o incercare disperata de salvare a unor indivizi surprinsi de o balta de calamnitate naturala (eruptie vulcanica). Salvarea se obtine dupa traversarea unui rau de lava topita. Este un joc de creativitate, in care echipele sunt implicate total.
   
 5. Joc Siragul de accidentati
  Un joc de cooperare si comunicare in care jucatorii calatoresc pe un drum presarat de obstacole. Unii dintre participanti sunt nevazatori si ceilalti au rolul de ai indruma.
   
 6. Jocul Teleghideaza partenerul
  In cadrul jocului de cooperare si comunicare, grupurile de jucatori vor indruma prin vorbe un membru nevazator, care va gasi un element intr-un perimetru delimitat. Nevazatorii vor reactiona intre ei si vor uni elementele gasite.
   


Jocuri de echipa (comunicare si distratie)Jocuri de echipa (comunicare si distratie) Organizam in evenimentele de teambuilding jocuri de echipa pentru dezvoltarea comunicarii, increderii, creativitatii, dar si a cunosterii reciproce a participantiilor  [Detalii]
Jocuri medievaleJocuri medievale Introducem participantii in epoca medivala prin aceste jocuri simple, dar antrenante si amuzante. Sarim cu sacii, ne intrecem cu franghiile sau cu potcoavele, rezolvam puzzle-uri si montam catapulte din lemn. Urmarim comunicarea intre coechipieri, spiritul de competitie, indemanarea si participarea la distractia colectiva.  [Detalii]
Cautare in site
Parteneri si Afiliati
Activetravel - Partener Agentie de turism Brasov
Diversitas Group Romania


Contact
© 2012 Copyright Eventdesign SRL
CERERE de Team building |  Despre Team-building.info.ro |  Contact |  Termeni de utilizare
Jocuri de echipa - Activitati outdoor

ReDeschidem din Aprilie!