Teambuilding la munte Brasov - Bran - Moeciu: La Brasov, Poiana Brasov, Bran, Moeciu, Fundata organizam evenimente de team building si conferinte. Facem jocuri si activitati montane. Avem experienta si calitate la tir cu arcul, jocuri outdoor de echipa, tiroliana si alpinism, drumetii montane, echitatie. Dvs. veti fii relaxat si multumit vazand fotografiile si filmele de la eveniment. Cunoastem hoteluri si pensiuni frumoase unde va veti simti bine.

Despre Team-building.info.ro

Site-ul Teambuilding.info.ro va ofera servicii de organizare de team building, de conferinta sau activitati de relaxare, in judetul Brasov. Activam in zona montana si organizam evenimente in urmatoarele localitati: Brasov, Poiana Brasov, Rasnov, Zarnesti, Bran, Predelut, Poarta, Simon, Moeciu de Jos, Moeciu de Sus, Pestera sau Fundata.

Site-ul teambuilding.info.ro este detinut de firma SC Eventdesign SRL din Brasov. Suntem o firma avand in componenta echipei, persoane specializate in domeniile organizarii de evenimente, design, turism, software si fotografie. Experienta, dinamismul, pasinea sunt cateva elemente care duc la furnizarea de servicii de calitate. Pentru a va furniza pachete complete de produse si servicii, colaboram cu firme specializate: agentii de turism, hoteluri, pensiuni, restaurante, furnizori de activitati de teambuilding si distractie, arhitecti, proiectanti, constructori, magazine specializate.

Echipa Teambuilding.info.ro

Site-urile de prezetare a ofertei noastre sunt www.teambuilding.info.ro, www.team-building.info.ro. Site-urile sunt administrate de "SC Eventdesign SRL" Brasov. Datele de identificare sunt:

S.C. EventDesign S.R.L BRASOV
Cod unic de inregistrare: RO18702580
Nr. de ordine in registrul comertului: J08/1235/2006
Pentru REZERVARI ale activitatilor de team-building, am creat un formular special in pagina "Formular de cerere de teambuilding". Trimiteti cererea dumneavoastra si veti beneficia de cele mai calitative servicii.

Ne puteti contacta prin formularul de contact sau prin:

SC EventDesign SRL BRASOV
Telefon: ---
E-mail: contact@team-building.info.ro
Persoane de contact:
  • Bogdan Morar - Telefon: ---

Cautare in site
Parteneri si Afiliati
Activetravel - Partener Agentie de turism Brasov
Diversitas Group Romania

Contact
© 2012 Copyright Eventdesign SRL
CERERE de Team building |  Despre Team-building.info.ro |  Contact |  Termeni de utilizare
Despre Team-building.info.ro

ReDeschidem din Aprilie!